Προσωπικό ιστολόγιο ( blog ) του Μιχάλη Βεζυριαννίδη

Μόλις κυκλοφόρησε

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2008
ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό που σκοπό έχει να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε σωστά, εύκολα και γρήγορα τη φορολογική δήλωση 2008 και να αποτελέσει ένα χρήσιμο "εργαλείο δουλειάς" σε όλη τη χρονική περίοδο υποβολής των δηλώσεων.
Στις σελίδες του θα συναντήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμπλήρωση των κωδικών των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και Ε9, καθώς και επισημάνσεις και συμβουλές για τα σημεία τους που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Να σημειωθεί ότι η συγγραφική ομάδα του βιβλίου, που αντιμετωπίζει καθημερινά ζητήματα που έχουν να κάνουν με φορολογικές δηλώσεις και προβλήματα φορολογούμενων, έλαβε υπόψη της όλες τις αλλαγές που επήλθαν πρόσφατα στη φορολογία εισοδήματος με αποφάσεις και νόμους του Υπουργείου Οικονομικών.
Η δομή του βιβλίου και η ανάλυση ανά κωδικό έγιναν με σκοπό την ευκολότερη ανεύρεση των θεμάτων που χρήζουν ερμηνείας. Οι κωδικοί που έχουν σχέση με άλλους κωδικούς επισημαίνονται ως "συσχετιζόμενοι κωδικοί", τονίζονται "τα συνηθέστερα λάθη", συγκεντρώνονται τα "συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά", ενώ με "παραδείγματα" αναλύονται δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογής της νομοθεσίας.
Σελίδες 352
Συγγραφείς : ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τιμή μαζί με ΦΠΑ: €29.00
2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: