Προσωπικό ιστολόγιο ( blog ) του Μιχάλη Βεζυριαννίδη
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ρε συ Νίκο, έχω απορία σε ποιά θεματική θα τοποθετούσες το συγκεκριμένο σχόλιο. Παντού κολλάει. Επικαιρότητα,Σχόλιο,Αντιπολίτευση,Δημοτικό Συμβούλιο,Αναμνήσεις,Καμώματα μιας ''Σύγχρονης Πόλης'', παντού. Το εννοώ δηλαδή και αυτό απο μόνο του, δείχνει μια κατάντια και εναν ξεπεσμό στην δημόσια ζωή αυτής της πόλης. Έκανες και μια αναφορά στο παρελθόν στο blog σου (http://vavatsiklis.blogspot.com) για τις καρέκλες της πλατείας και δεν έχω ακόμη βγάλει άκρη ή καλύτερα δεν έχω διασταυρώσει πληροφορίες.Εννοώ την ατάκα ΄΄η απάντηση είναι απλή : Ιάκωβος Φραντζής΄΄ στο απο 8/6/07 άρθρο σου : Αλμπάνηδες και Αλμπάνης.

Ρε συ Τέλη, δεν ιδρώνει το αυτί τους, όσες φορές και αν το αναδείξεις ως δημοσιογράφος το θέμα για τις καρέκλες και για την αμοιβή των εργαζομένων όπως σήμερα έγραψες. Οι χοντρόπετσοι και οι απαίδευτοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα ή προσποιούνται πως δεν έγινε τίποτα.

Έχω λοιπόν στοιχεία να καταθέσω και συμπεριφορές να αναδείξω.

Έγραψα και ξαναέγραψα για την κατασκήνωση και γίνομαι σίγουρα κουραστικός, μα πρέπει να δημοσιοποιηθούν κάποια πράγματα. Η θέση ειναι ξεκάθαρη και προβάλει ως τίτλος :
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.


Η επιστολή είναι προς τον κύριο Δήμαρχο. Απλή, λιτή, αξιόπιστη και σοβαρή.




Η απάντηση όμως,είναι απο το Δ.Ο.Ν.Α. και τον Πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Μιχελή.



Συμπερασματικά : Επιζητούμε ιδιαίτερη μεταχείρηση όλων των μελών μας.
Σκεπτόμαστε και ενεργούμε κατάφορα άδικα.

Κοινοποιείται στον κύριο Δήμαρχο η αλληλογραφία με το Δ.Ο.Ν.Α. και η επιστολή ξεκαθαρίζει πως δεν ζητούμε ελεημοσύνη, ούτε άνιση μεταχείρηση.




Με αγωνία λοιπόν, όλοι οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες του Νομού Ροδόπης αναμένουμε την απάντηση του Δημάρχου, πλέον.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ του Δημάρχου. Εγγράφως. Επίσημα. Με σφραγίδες και υπογραφές. Προς το Επιμελητήριο, το οποίο υπηρετούμε. Με βάση και γνώμονα το καλό και μόνο των μελών μας. Άμεσα. Τώρα.
Και για έναν ακόμη λόγο.




Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Ν.Α. έχει χάσει την ψυχραιμία του. Δεν μπορεί πλέον ήρεμα να συνδιαλαγεί με το Επιμελητήριο. Καταφεύγει σε ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Ο μόνος αρμόδιος για να τον σταματήσει και παράλληλα να δώσει και ένα τέλος, καλό ή κακό, σε αυτήν την κατάσταση είναι ο Δήμαρχος.

Δήμαρχε επάνω σου το θέμα. Και ενώ μέχρι τώρα με την στάση σου βγήκες αλώβητος, ήρθε η ώρα που θα πρέπει να απαντήσεις. Καταλαβαίνω πολύ καλά οτι δεν καίγεσαι κιόλας, αλλά είπαμε : ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ρε συ Πρόεδρε, μήπως μείναμε μόνοι μας. Και καλά εμένα άφησέ με στην άκρη, τώρα τελευταία γράφω και μάλιστα με ελευθερία απο αυτόν εδώ το χώρο. Εσύ Πρόεδρε δεν κουράστηκες να φωνάζεις και να αναδεικνύεις θέματα. Πάντως όσες φορές σε έχω ρωτήσει η απάντηση είναι η ίδια, όπως θα ήταν και τώρα : 'έστω και ένα μέλος μας να ζημιώνει ή να μας χρειάζεται πρέπει να είμαστε δίπλα του - έστω και ένα'. Πόσο μάλλον τώρα που αφορά πολλούς το θέμα.
Ρε συ Πρόεδρε, μήπως μείναμε μόνοι μας. Και καλά εμένα άφησέ με στην άκρη, τώρα τελευταία γράφω και μάλιστα με ελευθερία απο αυτόν εδώ το χώρο. Εσύ Πρόεδρε δεν κουράστηκες να φωνάζει και να αναδικνύεις θέματα. Πάντως όσες φορές σε έχω ρωτήσει η απάντηση είναι η ίδια, όπως θα ήταν και τώρα : 'έστω και ένα μέλος μας να ζημιώνει ή να μας χρειάζεται πρέπει να είμαστε δίπλα του - έστω και ένα'. Πόσο μάλλον τώρα που αφορά πολλούς το θέμα.
Ρε συ Πρόεδρε μήπως πρέπει να πάμε και εμείς μαζί τους, για να μας παίζουν !!!!!!!
Να πάμε να τους πούμε ότι υποτασσόμαστε στις διαταγές τους και ότι δεν θα τους αντικρούσουμε πλέον σε ότι και αν κάνουν ή λένε. Μήπως ;;;
Καλά ντε, μη φωνάζεις μια κουβέντα είπα, δεν το εννοούσα.

Υ.Γ. Τα πρακτικά απο τη συνεδρίαση του Δ.Ο.Ν.Α. που μπορούμε να τα βρούμε ;
Υ.Γ. 1. Τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Ν.Α. μπορούν να πάρουν το λόγο και να μιλήσουν ;
Τι είπατε ΝΑΙ ;;; Τότε γιατί κανένας δεν βρέθηκε να υποστηρίξει τα μέλη του Επιμελητηρίου σε ότι αφορά την κατασκήνωση. Υπάρχουν και μέλη του Δ.Σ. που ήταν επαγγελματίες παλιά. Όχι επαγγελματίες πολιτικοί, από τους άλλους του πεζοδρομίου. Γιατί δεν κατόρθωσαν να αρθρώσουν λέξη, φράση, άποψη, ιδέα για το θέμα, στηρίζοντας τους Επαγγελματοβιοτέχνες;
Υ.Γ. 2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από την αντιπολίτευση δεν λαμβάνουν μέρος στο Δ.Σ. του Δ.Ο.Ν.Α. ; Αυτό το ξέρω και μόνος μου. Σίγουρα ήταν μέσα στο συμβούλιο την Παρασκευή. Γιατί δεν σηκώθηκε να φωνάξει κανένας ; Πέρασε η εποχή, η εβδομάδα που έτρεχαν να βγούν πρώτοι σε ψήφους ακόμη ρίχνοντας και συναδέλφους τους, αδιαφορώντας για την ομάδα - το συνολικό όφελος - τη νίκη της Νέας Πορείας. Γιατί δεν σηκώθηκε να φύγει κανένας υπερασπίζοντας τις θέσεις και τις ιδέες που πρέσβευε και υλοποιούσε η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. Τι ρωτάω τώρα............ Ανοησίες.


_________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: