Προσωπικό ιστολόγιο ( blog ) του Μιχάλη Βεζυριαννίδη

<< ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ << ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΡΙΕΛΛΗΣ >>

Η αναφορά που έγινε στην προηγούμενη δημοσίευση έτυχε της ανάλογης επιβεβαίωσης λίαν συντόμως.
Διαβάζω στον Παρατηρητή της Θράκης της 12 Ιουνίου 2007 την Περίληψη Διακήρυξης του Δ.Ο.Ν.Α. και θέλω μαζί να συνάγουμε αποτελέσματα και συμπεράσματα.
Όπως θα δείτε και παρακάτω την ανακοίνωση που δόθηκε στις ημερήσιες εφημερίδες της πόλης μας, φαίνονται ξεκάθαρα κάποια πράγματα.
Πρώτιστα, η ανακοίνωση δόθηκε προφανώς σήμερα Δευτέρα, προς δημοσίευση μετά το Συμβούλιο της Παρασκευής 08/06/2007 όπως αναφέρθηκε.
Το δυσβάσταχτο ποσό των 18,14 € κατ' άτομο μαζί με το Φ.Π.Α., θα πληρώσει ο Δ.Ο.Ν.Α. για την φιλοξενία των κατασκηνωτών/τριών στην Πάνδροσο.
Φυσικά και έχει και άλλα έξοδα μια επιχείρηση όπως αυτή της κατασκήνωσης. Ένα είναι σίγουρο, πως βασικό έξοδο αποτελεί η ακριβής διατύπωση του έργου που αναφέρετε στο κείμενο της Διακήρυξης.
Μου προξένησε πάντως μεγάλη απορία το γεγονός της δημοσίευσης της συγκεκριμένης ανακοίνωσης απο τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής.
Μήπως είναι λάθος, μήπως κατα λάθος δόθηκε στον Παρατηρητή, απορώ.
Τέτοιου είδους καταχωρήσεις θα έπρεπε να δημοσιεύονται πρώτα σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, της Δράμας, της Ξάνθης για να βρεθούν συμφερότερες τιμές και αξιολογότεροι επιχειρηματίες για να αναλάβουν τέτοιες δράσεις.

Απορώ .Με την μεγαλοψυχία του Δημάρχου μας καθώς και του Προέδρου του Δ.Ο.Ν.Α.

Φυσικά δεν τελείωσε ακόμη τίποτα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί η δουλειά να έχει δοθεί ήδη και η στάχτη στα μάτια των ντόπιων επιχειρηματιών, να είναι αυτή η δημοσίευση. Ίδωμεν.

Πάντως προσωπικά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, γιατί οι συνειρμοί των σκέψεών μου με οδηγούν, πέρα απο παρόμοιες καταστάσεις που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν (Έκθεση Θράκη, Γιορτή Ψωμιού) και στο διακριτικό τίτλο της κατασκήνωσης. Απο κάπου μας κοιτά και μας ελέγχει αλλά και μας αγκαλιάζει ο αείμνηστος Γεώργιος Παπαδριέλλης.

Κλείνοντας ας ξαναγράψω αυτό που συνηθίζω να συχνολέω.

Σίγουρα μπορούμε.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Τ Ο Π Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ.

Ο Λ Ο Ι.

Επ, εσύ που πας ; E ; ; ;

ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΜΕ.





<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Δεν υπάρχουν σχόλια: