Προσωπικό ιστολόγιο ( blog ) του Μιχάλη Βεζυριαννίδη

Πάμε . . . Ισπανία !

......... ή καλύτερα

Η Μπαρτσελόνα πιο φθηνή από τον Πανθρακικό ..........

Έκανα τους υπολογισμούς, τα έβαλα από εδώ, τα έβγαλα από εκεί, μέτρησα με λεφτά, μέτρησα με κουκιά..... πάλι δε μου βγαίνουν.
Να πάω να δω την Μπαρτσελόνα άντε καλά. Πάει κι έρχεται.
Να πάω ρε σεις, να δω τον Ενγκαμπί από την Νταουγκάβα, που πήρε φρέσκο ο Ίλιε, γιατί ;
Ας βγει ένας από την ομάδα και να μου απαντήσει, να μου πει.

Δείτε σας παρακαλώ παρακάτω και αναρωτηθείτε και πείτε μου και εσείς εάν έχω δίκιο ή άδικο.

Διαβάστε όπως διάβασα κι εγώ στη Realnews. Τσέλσι, Ατλέτικο, Μπάγερν,ακόμη - ακόμη και η Βόλφσμπουργκ είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας. 132 € το φθηνότερο εισιτήριό της και 500 το πιόόόόόό ακριβό. Όχι 1.500 € και ένα σακουλάκι σπόρια δωρεάν ο Πανθρακικός.

Φέτος είχαμε και το μοναδικό γεγονός της έκπτωσης για τους παλιούς κατόχους. Άλλοι Έλληνες αυτοί, άλλοι Κομοτηναίοι και άλλοι κάποιοι, που πέρυσι ...δεν είχαν για να αγοράσουν, μα και φέτος που έχουν δεν θα πάρουν γιατί λέει όσοι και πέρυσι μας τάιζαν αναγνωρίζουμε το χέρι τους. Τους άλλους τους δαγκώνουμε. Έλεος. Πράσινοι. ή μάλλον ροζ ???

Γίναμε ρόζ ????? Ρωτάω καλέ .......

Όλες οι τσέπες να γίνουν μία. Όλοι να μας βοηθήσετε. Να κάνουμε ότι θέλουμε. Έτσι λένε και οι υπεύθυνοι της Άρσεναλ ......κάθε χρόνο. Ακολουθούν και οι Λονδρέζοι, όλοι. Στο δε, Μόναχο πληρώνουν κάτι παραπάνω για ακριβότερο εισιτήριο, τουτέστιν 650 € αλλά βλέπουν μια καλή ομαδούλα. Όχι όμως τους ροζ. Τους Πανθρακικούς. Εδώ θέλεις 1.500 € και όπως λέγαμε και πέρυσι εμείς στην ακριβή κερκίδα, στην στεγασμένη, είμαστε V.I.P.

VIPόρια αγοράζεις αν κάθε χρόνο βάζεις στην άκρη και όχι στον Πανθρακικό 1.500 Ευρώ.

Ας μου θυμίσει κάποιος, δεν θυμάμαι καλά τώρα τελευταία, περνάν τα χρόνια, πολλές σκοτούρες, όταν πήρε η ομάδα την επιχορήγηση από την πολιτεία, από τον ΟΠΑΠ, από τους χορηγούς, ............. μας είχε φωνάξει τότε ????????

Ναι βρε, οι ροζ. Μας είχαν φωνάξει ; μας μάζεψαν σε κάποιον event ; να μας ανακοινώσουν πως πήραν τα χρήματα και προχωρούν κανονικά. Δεν θυμάμαι. Αλήθεια. Εάν μας είχαν ανακοινώσει έστω πως όλα πάνε καλά οικονομικά, ε ! τότε μπράβο τους.

Αν όμως δεν μας ανακοίνωσαν, πόσο μέσα μπήκαν, τότε φταίνε. Όλοι.

Όλη η πόλη μία ομάδα. Μία ομάδα, λίγες τσέπες. Το σημαντικότερο από όλα φυσικά είναι που θα μπορέσω να δω από κοντά, να παίζει στο γήπεδο της γειτονιάς μας ο Νουόκο από την Ναούτικο και ο Οράκ από την Παντούρι.

Αλήθεια, αφού με αξίωσε ο Θεός να δω αυτούς τους δύο παίκτες να παίζουν για την ομάδα μου, τον Πανθρακικό, θα πάρω 12 εισιτήρια διαρκείας. Το είχα τάμα, από τότε που ο Βασιλακάκης έλεγε πως αυτή η ομάδα ( αχ !!! δεν την πρόλαβε ροζ, ο κόουτς ) μια μέρα θα παίξει τελικό. Τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος ισχυρών και μόνο ομάδων. Μόνη της. Διπλό. Με πληρωμένο διαιτητή και καλοστημένο παράνομο στοίχημα.

Επαναλαμβάνω, θέλω να ξέρουν όλοι οι Κομοτηναίοι που έδωσαν ή όχι χρήματα για τον Πανθρακικό πόσο μπήκε μέσα. ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΕ !!!!

Πόσο μέσα μπήκε η νέα κερκίδα στο ταρτάν, πίσω από τα γκολπόστ. Πόσο είχε αρχικά προβλεφθεί και πόσο τελικά κατέληξε η ζημιά, στα κουλουάρ.

Καλό ξεκίνημα λοιπόν στην ομάδα μας την Κυριακή με τον Ηρακλή και ελπίζουμε όλοι σε μια καλή πορεία. Σε 3 άντε 4 αγώνες θα έχουμε πάλι λίγα να λέμε, να γράφουμε για την αλλαγή του Ίλιε, που δεν τους άφησε ο Λέλη να τον διώξουν γυρνώντας από την Γαλλία.
Ο ένας ισχυρός επέμενε, ο άλλος είδε ότι ο Ντούμι δεν κάνει για προπονητής αλλά για κονσομασιόν και η συμφωνία επήλθε. Άσε να στήσουμε 2 – 3 αγώνες. Και λεφτάκια θα βγάλουμε και ο προπονητής θα γίνει κακός και θα βρεθούμε εμείς πάλι ήρωες και θα σώσουμε την ομάδα, αντικαθιστώντας τον Ρουμάνο. Οι διοικούντες. Οι μεγαλομέτοχοι. Οι μεγαλοπαράγοντες.
Εντωμεταξύ θα έχουν γίνει και τα μαγαζιά από κάτω από την νέα κερκίδα. Εκεί να δείτε χρήμα. Θα πάρουν οι υπεύθυνοι τιμές από τα μαγαζιά πάλι της Άρσεναλ, της Λίβερπούλ και αναλόγως. Θα πολλαπλασιάσουν επί 15 και το γινόμενο θα είναι η αρχική τιμή ενοικίασης των καταστημάτων. Όχι ρε, δεν τα πουλάμε. Έτσι κι αλλιώς του Δήμου Κομοτηνής ή μάλλον της δανείστριας Τράπεζας είναι, πως θα τα πουλήσουμε κιόλας.
Αλήθεια η νέα γρίπη κολλάει σε ανοιχτούς χώρους ; Ας πούμε στα γήπεδα ?????
Αν κολλάει να τα χαρίσω και τα 12 εισιτήρια διαρκείας που θα πάρω, να μην κρατήσω κανένα. Θα δώσω 18.000 Ευρώ, αλλά δεν θα κολλήσω γρίπη.
Πολύ προβληματίζομαι.
Τώρα που έχει την δικαιοδοσία για τα σχολεία η Νομαρχία, για το εάν θα ανοίξουν δηλαδή τη νέα σχολική χρονιά, λόγω γρίπης, θα επεκταθεί λέτε η δικαιοδοσία της και στα γήπεδα.
Θα αποφασίσει δηλαδή ο Νομάρχης για το γήπεδο ??????
Πολύ προβληματίζομαι.
Αχ ! ! μωρέ να του το πείτε όμως εγκαίρως για να είναι εδώ ο Υπουργός, ο Ευριπίδης.
Να τον ρωτήσει ο Νομάρχης, τι θα κάνει. Πώς θα χειριστεί τόσο σημαντικά θέματα.
Πολύ προβληματίζομαι.
Αλήθεια σε όλες τις μεγάλες ομάδες αυτά γίνονται ?
Σε όλους τους Νομούς της χώρας μας, έτσι ο κόσμος αγκαλιάζει την ομάδα μιας πόλης ?
Και στο εξωτερικό τα ίδια γίνονται ?
Πολύ προβληματίζομαι.
Σταματώ πλέον να προβληματίζομαι, αφού πρώτα σας υποβάλλω τα σέβη μου.


Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Θα τα λέμε ..και από εδώ.
Ο Γκόλης


Δεν υπάρχουν σχόλια: