Προσωπικό ιστολόγιο ( blog ) του Μιχάλη Βεζυριαννίδη

Ρωτάμε τον Γιώργο Πεταλωτή

Εθελοντές Διαδικτύου του ΠαΣοΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κομοτηνή 14 Ιανουαρίου 2008

Μπορεί κανείς να υποστηρίξει σήμερα ανεπιφύλακτα, ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ο πιο σύγχρονος, προοδευτικός και δημοκρατικός, σε ότι αφορά τη λειτουργία, πολιτικός σχηματισμός διακυβέρνησης στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της δημοκρατικής αυτής λειτουργίας δημιουργήθηκαν και οι Εθελοντές Διαδικτύου, που σαν σκοπό έχουν να «χρωματίσουν» με πράσινη μπογιά τον κυβερνοχώρο.
Οι εθελοντές οργανωμένοι ανά νομαρχιακή συνεργάζονται με τις τοπικές δυνάμεις ώστε, αφενός για να γνωρίζουν όλοι τις δυνατότητες πολιτικής δράσης που υπάρχουν μέσω του διαδικτύου, αφετέρου να δημοσιοποιούν υλικό, να δημιουργούν τοπικά ή θεματικά φόρα διαλόγου κλπ. Το Διαδίκτυο δεν πρέπει να αποκλείει κανέναν από τον διάλογο και οι εθελοντές διασφαλίζουν και παρεμβαίνουν τοπικά, ώστε όλοι οι πολίτες να γνωρίζουν ότι μπορούν να λάβουν τον λόγο και μέσω του Διαδικτύου.
Με αυτό το σκεπτικό, οι Εθελοντές Διαδικτύου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κομοτηνή στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης συμμετέχουν στο διάλογο και ρωτούν τον βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Γιώργο Πεταλωτή για θέματα που απασχολούν την νέα γενιά και όχι μόνο. Η συζήτηση με τον Γιώργο Πεταλωτή θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί στο διαδίκτυο μέσω των blogs.
Οι χρήστες του διαδικτύου και οποιοσδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην συζήτηση αυτή μπορεί να καταθέσει τις ερωτήσεις του, μέχρι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2007,
στo email interview.petalotis@gmail.com ή στα παρακάτω blog:

[ chouvi blog ] http://chouvi.blogspot.com/
[ PIAZZA del POPOLO ] http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
[ Κομοτηνή ] http://komitini.blogspot.com/
[ 69100 ] http://69100.blogspot.com/
[ Γιώργος Κρόγιας ] http://krogias.blogspot.com/
____________________________________________________________

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία 4 χρόνια δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα ουσιαστικό για την περιοχή μας (Ροδόπη), ούτε ένα μεγαλεπήβολο έργο να γίνεται από την κυβέρνηση της ΝΔ.
Από τον Μάρτιο του 2007 ο υφυπουργός εξωτερικών,εκείνο το διάστημα,Ευριπίδης Στυλιανίδης ανακοίνωνε καθημερινά στον τύπο για έργα που θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.
Οι εκλογές έχουν περάσει και αυτές οι υποσχέσεις έχουν πάει κι αυτές στις καλένδες.Μήπως χρειαζόμαστε μια ποιο σκληρή κριτική απέναντι όχι μόνο στην κυβέρνηση,αλλά και στους εκπροσώπους της τοπικά;
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Giati den stirixes ton Venizelo ? ? ? Alagh den thelete ;